Otthon / Hír / Céges hírek / Kínai Nemzetközi Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi árukiállítás

Kínai Nemzetközi Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi árukiállítás

A Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. 2023. április 13. és 15. között részt vett a China International Occupational Safety & Health Goods Expo (CIOSHO) kiállításon. A kiállítás a terület fontos eseménye, amely összehozza a világ vezető biztonsági és egészségvédelmi képviselőit. termékgyártók és szakemberek. A Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. standot állított fel a kiállításon, a 2C22 számú standot. A cég bemutatta legújabb vágásvédő kesztyűit a CIOSHO-ban, sok látogató figyelmét és dicséretét felkeltve.

A Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd., mint biztonsági védőtermékek kutatására, fejlesztésére és gyártására szakosodott vállalat, elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű munkavédelmi termékeket biztosítson a munkakörnyezetben tartózkodó emberek biztonsága érdekében. Az ezúttal kiállított vágásvédő kesztyűk a cég legújabb innovációi, fejlett vágásgátló anyagokat és technológiát használnak, és kiváló védelmet nyújtanak a különféle zord munkakörülmények között. Ezek a kesztyűk nemcsak kiváló vágásállósággal rendelkeznek, hanem kényelmesek és rugalmasak is, kielégítve a felhasználó kettős biztonsági és kezelhetőségi igényeit.

A kiállítás ideje alatt a Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. standja nagyszámú szakmai látogatót és vásárlót vonzott a különböző iparágakból, hogy látogassanak el és konzultáljanak. A cég képviselője részletesen bemutatta a vágásvédő kesztyűk műszaki jellemzőit, alkalmazási forgatókönyveit, valamint a helyszínen termékbemutatókat végzett, bemutatva a kesztyűk védőhatását és tartósságát. Sok látogató nagy érdeklődést mutatott a termékek iránt, és kifejezte vágyát a további megértésre és vásárlásra.

A CIOSHO-ban való részvétellel a Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. nemcsak vezető termékeit és műszaki erejét demonstrálta, hanem megerősítette a cserekapcsolatokat és az együttműködést az iparág minden területével, tovább növelve a márka láthatóságát és befolyását. Ez a kiállítás értékes platformot biztosít a vállalat számára a hazai és külföldi piacok megnyitásához és az iparág legújabb fejlesztéseinek és trendjeinek megértéséhez, valamint szilárd alapot teremt a jövőbeni termékinnovációhoz és -fejlesztéshez. A jövőben a Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. továbbra is ragaszkodik a tudományos és technológiai innováció azon törekvéséhez, hogy a globális felhasználók számára több kiváló minőségű és változatos biztonsági védőterméket biztosítson.